Ne demek?

Wiki Article

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı dâhilin insanların dumandan zehirlenmesine mânia olan ivedili perese kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı bilcümle ordu olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına niçin olacaktır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin henüz etkili olduğu alanlarda da tercih edilir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Projeye en usturuplu Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı çın kolayca açılan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bu nedenle elan mürtefi bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında sahabet katkısızlamaz ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilim verecektir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın acilen işsizşeşlmasına olanak tanılamar, çatı emniyetliğini katkısızlar. Acil çıkış kapıları binaların yapısına ve genişliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Umumi amacı insanların binayı pert gıyaben Yangın Çıkış Kapısı ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevzi alır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belli başlı yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) mukannen durumlara için TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Camlı yangın bapları veya ürkü barlı yangın kapıları diğer yangın kapısı türleri arasındadır.

Report this wiki page