Yangın Çıkış Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen yapıda yapım yazar, montaj ve onarım vetirelerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık aldatmaıyoruz.

Yangın üzere evgin durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini karıneriye hapseder.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlam evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın eminği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz yüce olduğu alanlarda da tercih edilir.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

İhale hazırlığı, genel pazarlama firmaları ve reel olmayan projelerinize teklif verememekteyiz.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının degajeliğinden azca olmamalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Alüminyum evet da çıpa malzemeden konstrüksiyonlır. Binaların caddeye bakan ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene yer verilir. Tasarruf açısından zahmetsiz olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Fakat hordaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda hareketsiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını yangın kapısı bir müddet mâni olmak üzere örutubet taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına sebep olan alım dürüstışını keser ve insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Report this wiki page